Kitchen take over 24.juli-30.juli: Middag med Godfrey x Eivindvik brygge

Middag med Godfrey kjem 24.-30.juli og det er duka for nokre lokale råvarer med tamilske smaker. Menyen vert:

Måndag og tysdag til 425 kr: Cutlet - (panerte fiske kroketter m/gressløk & hot sauce) til forrett. Hovudrett er kylling karri, rødbet karri, bønne & potet karri og gulrotsalat. For vegetar er kylling byttet ut med spinat karri. Til dessert serveres det semulepudding m/vaniljeis & skogsbærsaus.

Onsdag og torsdag til 525 kr: Cutlet - (panerte fiske kroketter m/gressløk & hot sauce) til forrett. Jaffna lammekarri med økologisk villsau frå Hille til hovudrett i lag med aubergine piratal, paruppu (linse karri) og tomatsalat. For vegetar er lam byttet ut med spinat karri. Til dessert serveres det semulepudding m/vaniljeis & skogsbærsaus.

Fredag til søndag til 525 kr: Rettene er basert rundt tamilsk streetfood kor den tamilske versjonen av stekt ris vert servert i lag med ulike typer karri. Til forrett vert det rolls (panerte vårruller m/garnityr & hot sauce). Hovudretten er briyani med hjorte karri, kålrabi karri og tomatsalat. Desserten er sherbet (rosesyrup m/vanilieis toppet med pistasjenøtter).

I alle hovedrettene har vi brukt chili fra gulen gartneri. Gulen gartneri er et lokalt drevet gartneri som har dyrket urter siden 1989. 

Prisen vert 450 kr for tre rettar når det er kylling på menyen. Når den vert bytta ut med økologisk villsau frå @hillegardogglamping i ein lammekarri vert prisen for tre rettar 525kr. Det same gjeld for helgemenyen.

Alle hovudrettene innheld chili frå vårt lokale gartneri, @gulengartneri . Dei kan me også takke for at det er akkurat @middag.med.godfrey me har på besøk hjå oss i sommar.

Me la merke til at @tveitagardsmat plukka dei fyrste bringebæra sine denne veka. Er de heldige får de ein smak av nyplukka bringebær frå Tveita på desserten hjå oss dei fyrste dagane neste veke.

Me håpar å sjå deg denne veka. Reserver eit bord på e-post booking@eivindvikbrygge.no eller sms til 91 90 98 04.

Una Prestegaard